Поверителност

Адресът на нашия сайт: https://web.hit-vision.com.

Условия за защита на личните данни

Уважаеми потребители,

Сигурността и поверителността на вашите лични данни при посещението на нашия сайт са изключително важни за нас и ние вземаме необходимите мерки, за да ги съхраним като се съобразяваме с  Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му. 

Какви Ваши лични данни обработваме? 

За да можем да изпълним Вашето желание за запитване в нашия сайт, Вие ни предоставяте следните данни: 
* Име
* Електронна поща
* Телефон 
* IP адрес 

Ние запазваме и използваме данните по няколко причини: 
1. Имената Ви и телефонният Ви номер са необходими, за да можем да можем да се свържем с вас относно вашето запитване. 
2. Електронната поща (e-mail адресът) е необходима, за да можем да се свържем с Вас, когато не можем да се свържем с вас по телефона 
3. IP адрес, за да можем да предпазим посетителите на сайта, и сайта, от механизирани злоупотреби (спам). 

Линкове към други уеб страници 

web.hit-vision.com съдържа линкове към други уеб страници. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание. За нелегални, непълни или липсващи указания, както и за вреди, причинени от наличието или неналичието на такава информация, отговорност носи доставчикът на уеб страницата, към която сте били препратени. 
Указанията за защита на личните данни важат само за нашата уеб страница. 

Уеб анализ 

Google Analytics 
Този уебсайт използва Google Analytics, услуга за уеб-анализи на Google Inc. („Google“). Google Analytics използва така наречените бисквитки, текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър и осъществяват анализа на употребата на сайта. Събраната с бисквитките информация за Вашата употреба на сайта по правило се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. В случаи на активиране на IP-анонимизацията за тази уеб страница, Вашият IP-адрес се съкращава предварително от Google в рамките на държавите-членки на ЕС и на други държави, ратифицирали договора за Европейската икономическа зона. Вашият пълен IP-адрес се предава само в извънредни случаи на сървър в САЩ , където се съкращава. Google използва тези данни по поръчка на собственика на този уебсайт, за да анализира Вашия начин на ползване, за да подготви доклади за активността в уебсайта и за да изпълни други възложени му от собственика услуги, свързани с използването на сайта и на интернет. Препратеният от Вашия браузър в рамките на Google Analytics IP-адрес не се свързва с други данни на Google. Вие можете да предотвратите запаметяването на бисквитки посредством съответната настройка в софтуера на Вашия браузър; обръщаме Ви обаче внимание, че в този случай евентуално няма да можете да използвате в пълен обхват всички функции на този уеб сайт.
Вие можете също така да предотвратите предаването на създадените с бисквитките, свързани с Вашето ползване на сайта данни (в т. ч. Вашия IP-адрес) на Google, както и обработката на тези данни от Google, като свалите и инсталирате съответната приставка за Вашия браузър. 

Facebook приставки (Бутон „Споделяне“) 

За общ преглед на Facebook приставките, моля натиснете тук: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Когато използвате нашите онлайн услуги, приставката създава директна връзка между Вашия браузър и сървъра на Facebook. По този начин Facebook се информира, че използвате нашите онлайн услуги с Вашия IP адрес. Когато кликнете върху бутона „Споделяне“, докато сте влезли във Вашия Facebook акаунт, можете да свържете съдържанието на нашите онлайн услуги с Вашия Facebook профил. След това Facebook може да свърже използването на нашите онлайн услуги с Вашия потребителски акаунт. Искаме да посочим, че ние, като доставчик на онлайн услугите, не получаваме никакви известия за съдържанието на предадените данни и тяхното използване от Facebook. За допълнителна информация, моля, вижте политиката за поверителност и защита на личните данни на Facebook на адрес https://www.facebook.com/policy.php. В случай, че не искате да разрешите на Facebook да свърже използването на нашите онлайн услуги с Вашия потребителски акаунт във Facebook, моля, излезте от потребителския си акаунт във Facebook. 

Други функционалности, които свързват Вашето посещение на http://web.hit-vision.com с други сървъри и мрежи са изброени по-долу: 

Споделяне на информация в Twitter;
Споделяне на информация в Pinterest;
споделяне на информация в Google +;

Те събират иформация чрез бисквитки, текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър и осъществяват анализа на употребата на сайта. Вие можете да предотвратите запаметяването на бисквитки посредством съответната настройка в софтуера на Вашия браузър; обръщаме Ви обаче внимание, че в този случай евентуално няма да можете да използвате в пълен обхват всички функции на този уеб сайт. За нелегални, непълни или липсващи указания, както и за вреди, причинени от наличието или неналичието на такава информация, отговорност носи доставчикът на тези услуги. Указанията за защита на личните данни важат само за нашата уеб страница.

Ако желаете да се свържете с нас във връзка с обработването на вашите лични данни, моля свържете се с нас на имейл web@hit-vision.com

Pin It on Pinterest

Share This